Leipaisin perheelleni jälkiruuaksi vadelmalla päällystettyä pannukakkua sekä kermavaahtoa. Pannukakku on niin helppo herkku että sitä pitäisi tehdä useammin. Pienellä vaivalla makeasta herkusta saa myös suolaisen tarjottavan : jätetään sokerit pois, vaihdetaan vehnäjauhojen tilalle hiivaleipäjauhot ja ripotellaan pinnalle esim. kinkkukuutioita ja purjoa. Nam.
Tonnikalan toisella puolella niminen opus ohjaa tekemään pannarin seuraavasti :
1 l maitoa
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
0.5 tl suolaa
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Kaikki ainekset sekaisin ja turpoamaan noin 30 minuutiksi. Kaadetaan leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paistetaan 200 asteessa noin 30 - 40 minuuttia tai kunnes pinta alkaa tummua. Tämän pannarin pinnalle ripottelin pussillisen pakastevadelmia ennen uuniin laittamista.
Kommentit