Leipaisin perheelleni jälkiruuaksi vadelmalla päällystettyä pannukakkua sekä kermavaahtoa. Pannukakku on niin helppo herkku että sitä pitäisi tehdä useammin. Pienellä vaivalla makeasta herkusta saa myös suolaisen tarjottavan : jätetään sokerit pois, vaihdetaan vehnäjauhojen tilalle hiivaleipäjauhot ja ripotellaan pinnalle esim. kinkkukuutioita ja purjoa. Nam.

Tonnikalan toisella puolella niminen opus ohjaa tekemään pannarin seuraavasti :

1 l maitoa

4 kananmunaa

5 dl vehnäjauhoja

0.5 tl suolaa

3 rkl sokeria

2 tl vaniljasokeria

Kaikki ainekset sekaisin ja turpoamaan noin 30 minuutiksi. Kaadetaan leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paistetaan 200 asteessa noin 30 - 40 minuuttia tai kunnes pinta alkaa tummua. Tämän pannarin pinnalle ripottelin pussillisen pakastevadelmia ennen uuniin laittamista.