Huhhuh, nyt on sitten väsätty elämäni ensimmäinen marsipaaniruusu. Ei ollut kovin vaikeaa ja olen lopputulokseen itse ihan tyytyväinen sillä puolustuksella, että tämä tosiaan oli ensimmäinen kerta.

Tarkoitus oli ensin värjätä tuo valkoinen marsipaani ruskeaksi kaakaojauheella, mutta eihän siitä mitään tullut ilman aiempaa kokemusta. Siirryin siis suosiolla käyttämään kaupan valkoista marsipaania.

Käytin kahta erikokoista sydänpiparimuottia apuna ja muotoilin sydämenpuolikkaista pisaranmallisia ja ohuempia tomusokeroidulla kämmenelläni.

Täytyy vielä toki jatkaa harjoituksia ennenkuin tekeleitä kehtaa kakkujen päälle laittaa.

Tosi hyviä vinkkejä ja neuvoja löytyy Kinuskikissalta, Mansikkamäeltä ja Marien sekasoppa-blogista.